jueves, 19 de marzo de 2020

Important famílies!!!!

Benvulgudes famílies.

Primer de tot l'equip de mestres del Santo Tomás desitgem que us trobeu bé de salut i d'ànims davant la situació tan complicada que estem vivint en aquests moments.

Per aquests dies de confinament us volem suggerir diferents idees per treballar l'anglès des de casa amb els vostres fills/es.

Al començament de curs us vam explicar com funcionava la web dels nostres llibres d'anglès: AMANDA per a infantil (I4 i I5) http://www.amanda.richmonddigital.net/login GO per a primària, http://www.go.richmonddigital.net/register/studenthttp://www.go.richmonddigital.net/register/studen. Us animen que li tragueu el màxim profit i us recordem que si no esteu registrats, ara és un bon moment per a fer-ho. Els alumnes d'infantil teniu la clau personal que us va escriure la Jéssica junt amb el CD d'àudio que us vam entregar al principi de curs, els de cicle inicial teniu la vostra clau d'accés a la portada de l'agenda escolar (us la va copiar la Jéssica) i els de cicle mitjà i superior la teniu al Student's Book. De ben segur passareu una bona estona tornant a veure vídeos i les cançons amb els que hem après tant.

Per una altra banda també us podeu descarregar als mòbils o trabletes las APPs :
LEARN ENGLISH
EPIC
LINGOKIDS
POPTROPICA ENGLISH WORD GAMES
FUNLAND
- PILI POP ENGLISH

A més a més aquí al bloc anirem actualitzant continguts motivadors que permetin als vostres fills/es treballar d'una manera autònoma els continguts que ja hem treballat a anglès.


En breu us comunicarem l'email dels mestres d'anglès per consultar dubtes.


Agraïm la vostra paciència i l'esforç comú que esteu realitzant tots.


Tot anirà bé.





No hay comentarios:

Publicar un comentario