lunes, 23 de marzo de 2020

ACTIVITATS SETMANA 1: First grade


Hiiiiiiii children!

How are you doing?

Desitjo que tant vosaltres com les vostres famílies us trobeu  de salut i d'ànims.
Com esteu passant aquests dies tan especials? Quines de les activitats que heu fet amb les vostres famílies us ha agradat més? M'encantaria que m'escriguésseu un email explicant-me com us va tot, en català o en anglès, el meu correu és jessicasantotomas@gmail.com

Segurament les vostres famílies ja us han explicat que ús he proposat diferents activitats a la web del cole, per si de cas algú li resulta més útil o accessible, també les deixo penjades per aquí.

Una abraçada molt forta, us trobo molt a faltar i desitjo tornar a veure-us com més aviat millor. Mentrestant gaudiu molt de la companyia de les vostres famílies.

ACTIVITATS SETMANA 1:

Primer de tot us animem a veure els nous vídeos sobre el cos (BODY) i la primavera que hem penjat aquest bloc d'anglès, a més a més de tornar a veure els vídeos de les unitats anteriors.

            Aquesta setmana us adjuntem enllaços de jocs treballant la temàtica BODY tant per a tablets com per a ordinadors adaptats a la seva edat. (Recordar-vos que per jugar alguns jocs en línia heu d'activar el Adobe Flash Player).

            https://www.eslgamesplus.com/body-parts-board-game-for-esl-practice/ aquest joc es com un trivial amb una pregunta i quatre opcions de resposta, nomes una es la correcta. Vigileu el cocodril!!!!

            Per relacionar i fer parelles teniu aquest joc,
https://www.mes-games.com/bodyparts.php  haureu de seleccionar  VOCABULARY, MEMORY,  MATCH  PICTURE -WORD

            Si us ve de gust envieu un vídeo a jessicasantotomas@gmail.com ensenyant-me com el vostre fill/a canta i balla aquesta cançó https://www.youtube.com/watch?v=Rc_kIWKLiD8 . Quan tornem al cole visionarem aquests vídeos tots junts a classe.

            També us proposo que m'envieu per email o m'entreguin a la tornada a classe, un dibuix de si mateixos indicant cada part del seu cos com a la imatge que hi ha a continuació.




No hay comentarios:

Publicar un comentario